Szolgáltatások 

A Szolgálat keretében a szakképzett gondozók figyelemmel kísérik, és gondozásban részesítik az egészségi állapotuk miatt segítségre szoruló személyeket. A törvény által kötelezően előírt feladatokon túlmenően lelki segítségnyújtást is biztosítunk a görögkatolikus esperes személyében. Ezt a plusz szolgáltatásunkat, az időseink igény szerint kérhetik, akik problémáikkal a Szolgálat keretein belül lévő lelki vezetőhöz szeretnének fordulni. Valamint az aktív időskor érdekében különböző kulturális és szabadidős programokat szervez az idősek számára, mint nyugdíjas délelőttök, számítógépes foglalkozások, előadássorozatok és ünnepségek. 

Szociális Étkeztetés

Az étkeztetés keretében azoknak a szociálisan rászorultaknak a legalább napi egyszeri meleg étkezéséről kell gondoskodni, akik azt önmaguk, illetve eltartottjaik részére tartósan vagy átmeneti jelleggel nem képesek biztosítani, különösen:

a) koruk,

b) egészségi állapotukra való tekintettel

Szolgálatunk az ebéd lakásra szállítását vállalja fel. Az ebédet egy helyi vállalkozó konyhájával történő együttműködés keretében biztosítjuk. A vállalkozóval kötött szerződés tartalmazza az étkeztetésre vonatkozó szabályokat és részleteket.  Ezt a szolgáltatást munkanapokon biztosítjuk ellátottainknak. Étlapot heti rendszerességgel, előre megkapják az étkezők.

Önkéntesség

Szolgálatunknál az 50 órás közösségi szolgálat elvégzésére is van lehetőség. 

"Minden megtalálható itt, ami Istennel, családdal, szolgálattal és korosztályokkal kapcsolatos."